Мегафон

Се огласија од Драмски Театар: Остана огромна празнина без Беличанец

Се огласија од Драмски Театар: Остана огромна празнина без Беличанец

Драмскиот Театар Скопје со тага се прости од Билјана Беличанец Алексиќ која беше една од нивните најдобри и најталентирани актерки.

– Огромна празнина останува во Драмски. Нашата Билјана Беличанец е неповторлива. Почивај во мир, напишаа од Драмски.

Актерката остави две деца зад себе, а беше пронајдена мртва во својот стан.

извор: пресс24