Мегафон
гала концерт

„Рок опера“ со Македонската филхармонија

„Рок опера“ со Македонската филхармонија
Вистинскиот звук на рок музиката – Rock The Opera.
Најлегендарните рок песни на великаните на светската рок историја и најдобрите звуци испреплетени во одлично искуство со изведбата на Македонската филхармонија, на 12. април 2019 година.
Она што следи е возбудливо искуство за публиката. Најпопуларните песни од настапите вклучуваат: Pink Floyd – Shine On You Crazy Diamond, Comfortably Numb, Echoes, Another Brick In The Wall, Deep Purple – Highway Star, Fireball, Smoke On The Water, When A Blind Man Cries, Queen – The Show Must Go On, We Are The Champions, A Kind Of Magic, Led Zeppelin – Stairway To Heaven and Kashmir, U2 – With Or Without You and Where The Streets Have No Name…
Билетите за настанот Rock the Opera се пуштени во продажба и истите може да ги најдете на продажната мрежа на www.kupikartizase.com и во 1/2  Југотон.