Мегафон
Концерт на екс-ЈУ легендата:

Рамбо Амадеус во Станица 26

Рамбо Амадеус во Станица 26

На 29 ноември 2017, среда, со почеток во 22.00 часот легендарниот музичар, поет и андерграунд ѕвезда, Рамбо Амадеус, во клубот „Станица 26“ во Скопје ќе има самостоен солистички концерт.

Мастер гуру-то на екс-ЈУ сцената, неповторливиот и уникатен Рамбо Амадеус ќе одржи концерт кој ќе се памети, па доколку и Вие сакате да бидете  дел од тоа, побрзајте да набавите навреме билети на

Билетите можете веќе сега да ги набавите на:
https://www.kupikartizase.com/Events/rambo_amadeus_3gonga_2017