Мегафон
не издржа...

Призор кој ја кине душата: Дедо бил извлечен жив, но починал од болка, веднаш откако дознал дека внукот му останал под урнатините (ФОТО)

Призор кој ја кине душата: Дедо бил извлечен жив, но починал од болка, веднаш откако дознал дека внукот му останал под урнатините (ФОТО)

Во земјотресот со  јачина од 6,4 степени што го погоди Драч,  досега се регистрирани 9 смртни случаи, а се претпоставува дека бројот на загинатите ќе се искачи на 12, меѓу кои има и деца.

Ужасниот случај стигна до ЈОQ Албанија, каде, според еден граѓанин,  постар човек кој жив бил извлечен од урнатините на напуштениот хотел во Драч, но починал само неколку минути подоцна, откако дознал дека неговиот внук е сè уште под урнатините.

Фото: JOQ Albania