Мегафон

Последен поздрав: Семејството, родините, пријателите колегите и фановите го испратија Влатко во вечниот дом

Последен поздрав: Семејството, родините, пријателите колегите и фановите го испратија Влатко во вечниот дом
фото 1tv

Последниот поздрав и збогум со пејачот и актер Влатко Илиевски денес (08.07) во капелата и гробиштата во Ѓорче Пертов дојдоа да го дадат многимина…

Сочувство за семејството Илиевски покрај најблиските, дадоа и голем број од колегите на Влатко како од актерската така и од музичката фела.

фото 1TV

Со тага на лицето, солзи во очите и цвеќе во рацете, за последен пат се збогуваа со својот колега и пријател кој  прерано замина од овој свет.

фото 1 TV

Мартин Вучиќ и татко му Драган, Сашко Коцев, Марјана Станојковска, Сања Николиќ и Слаткар, Дани Димитровска, Стефан Филиповски и неговиот постар брат Филип, Дарио, Александар Митевски и други…

останатите  фотографии  тука 1 TV