Мегафон
стана музичка ѕвезда

Популарниот дедо доби и микс рап песна: „Вежбај, пиз*а ти мате*ина“ (ВИДЕО)

Популарниот дедо доби и микс рап песна: „Вежбај, пиз*а ти мате*ина“ (ВИДЕО)

Tони, или Таљат Селмани, роден во гостиварски Вруток, изминатите недела  стана Интренет сензација со својата критика кон пензионерите, за кои вели дека се хронично болни само затоа што не вежбаат и не се грижат за своето здравје.

Тој иако е на 82 годишна возраст, вели дека е во одлична форма  само заради тоа што секојдневно пешачи, се шета и вежба. Сите медиуми пишуваат за него, го објавуваат, се печатат маички со неговиот лик и изјава…

Вистински хит е неговата фраза: „Вежбај, пи*да ти материна“Vjezbaj p.zd. ti materina), изјава која беше меѓудругото искористена и за најновиот музички микс кој сме сигурни дека ќе ви се допадне и во кој ќе уживате.