Мегафон
гранде пандев

Горан Пандев на пакувањето од кесичките со сликички на официјалниот албум на Панини за „ЕУРО 2021“

Горан Пандев на пакувањето од кесичките со сликички на официјалниот албум на Панини за  „ЕУРО 2021“

Капитенот на македонската фудбалска репрезентација  Горан Пандев се најде на пакувањето од кесичките со сликички на официјалниот албум на Панини за Европското првенство ЕУРО 2021, кое заради коронапандемијата е померено од лани, за во јуни годинава.

Ова е голема чест за Пандев кого италијанскиот производител одлучи токму него да го стави. Ова е издание до душа е наменето за купувачите во Велика Британија, но нема да биде изненадување доколку Пандев биде и на изданието што ќе се најде на нашиот пазар. Напротив, дури тоа би бил и добар маркетиншки потег на Панини.