Мегафон

РСБСП ја заокружи годината на средба со новинарите: Најмалку жртви во сообраќајни незгоди во 2018 година

Зад нас ја оставаме најбезбедната 2018 година, со најмалку жртви во сообраќајни незгоди во изминатите десет години. Ова го изјави Стојче...
Мегафон

Крсте Роџески новиот албум „The Rabbit and the Fallen Sycamore“ кој „Даунбит“ го вброи меѓу најдобрите за 2018 го промовира и во Скопје

По њујоршката промоција, „The Rabbit and the Fallen Sycamore“ ќе биде промовиран и во Скопје, вечер, среда, 19 декември, во кафе „Винил“, со почеток...
Мегафон

На стендап терапија: Марјан Ѓорѓиевски им направи „Психолошки профил на македонските пејачи“ (ВИДЕО)

Македонските пејачи се најдоа на тапет во новото видео на битолскиот актер и комичар Марјан Ѓорѓиевски, кој на шеговите начин ги објаснува...
Мегафон

Ја слушнавте ли “За твое добро” – новата постхумна песна на Оливер Драгојавеќ, напишана од Џибони? (АУДИО)

Речиси пет месеци по смртта на Оливер Драгојевиќ беше објавена неговата нова песна. Песната “За твое добро” за кратко време предизвика...