Мегафон

Овде може да гласате за Македонскиот документарец „Медена земја“ (линк)

Овде може да гласате за Македонскиот документарец „Медена земја“ (линк)

Македонскиот документарец „Медена земја“ е номиниран за Оскар во две категории, најдобар документарец и најдобар странски филм .

Церемонијата на доделување на Оскар ќе се одржи на 9 февруари во Лос Анџелес.

Ова е линкот за гласање за Македонскиот документарец „Медена земја“

https://poll.tryinteract.com/#/5de7ef636dce490014b8530a

извор: finansii.mk