Мегафон

Од 12-ти до 15-ти септември: “Skopje Beer Fest 2019”

Од 12-ти до 15-ти септември: “Skopje Beer Fest 2019”

Од 12-ти до 15-ти септември на стадионот на АРМ во Градски парк ќе се одржи “Skopje Beer Fest” – традиционален гурмански викенд во Скопје со четиридневна, неверојатно богата програма, многу пиво и бесплатен влез за време на целиот фестивал. Со повеќе од 30 музички ѕвезди на две бини, над 60 видови на пиво од Македонија и светот, богата локална кујна и голем број на забавни активности, “Skopje Beer Fest” чекори кон своето најмасовно издание досега.

Изведувачи на “Skopje Beer Fest 2019”:

 • Djaikovski
 • S.A.R.S.
 • Nele Karajlic
 • Who See
 • Dzambo Agusevi Orchestra
 • Conquering Lion
 • Parketi
 • Goran Trajkoski
 • Diskobajagi
 • Këpurdhat
 • ZeeBomb
 • Palindrom