Мегафон
концерт

„NUMB – Tribute to Pink Floyd“ во ноќниот клуб „Епицентар“

„NUMB – Tribute to Pink Floyd“ во ноќниот клуб „Епицентар“

После големиот концерт одржан на сцената Долни Сарај, еден од најдобрите трибјути на овие простори NUMB – Tribute to Pink Floyd ке одржи свој концерт во Скопје.
Во контекст на ова, има многу трибјути но само некои успеваат да доловат до детал и да ја пренесат безвременската музика на Pink Floyd.
Очекуваме трансцендентално патување кое ке допре до сите. Концертот ќе се одржи во вторник, на 18 јуни 2019 год. во ноќниот клуб „Епицентар“ во Градскиот парк во Скопје.