Мегафон

„Nirvana REAL Tribute“ со концерт во „Станица 26“

„Nirvana REAL Tribute“  со концерт во „Станица 26“

„Nirvana Real Tribute“ за прв пат во Скопје на 28.11.2019 во клубот Станица 26. Еден од најенергичните состави, бендот на своите настапи изведува песни од сите албуми на култниот состав Nirvana, како и од нивниот одличен „Unplugged“ концерт. Одлични маски, покрети и голема визуелна сличност со бендот Nirvanа, публиката ќе има можност да ужива во концерт полн со енергија и адреналин.

Влезните билети се пуштени во претпродажба и се во ограничен број, публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets .

Online Tickets:
https://www.karti.com.mk/nirvana-real-tribute.nspx

Продажни места:

Tobacco Shop (Expanda) – City Mall
Литература – Улица Македонија
Билетара на Универзална сала
Макпетрол Илинденска
Макпетрол Влае
Макпетрол Козле
Гоги Драчево
Гранд Тобако – Тетово
Кафе бар Монако – Тетово
Кафе Агора – Куманово
TA Бран – Прилеп
TA Глобус – Охрид
Кафе бар Coffee Lab – Штип
Тобако Вона 5 – Гостивар
Либеро Травел – Кочани
ТА Меридијан – Кичево
Кафе Бар Концепт – Струмица
Уни сон – Велес
Литература – Битола

Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.
Информации и резервациина телефон: ‎+389 70 340 499