Мегафон

Незапаметен интерес: Закажан и трет концерт „Queen Real Tribute“ во „Станица 26“

Незапаметен интерес: Закажан и трет концерт „Queen Real Tribute“ во „Станица 26“

И вториот концерт се распродаде комплетно, дури побрзо од првиот… Skopje Tribute oдговара на вашите барања, објавуваме TРЕТ КОНЦЕРТ НА Queen Real Tribute at Skopje // 21/22-03 (SOLD OUT) & 23-03 во клубот Станица 26 на 23.03.2019

ВЕ СОВЕТУВАМЕ ШТО ПОБРЗО ДА ГИ НАБАВИТЕ ВАШИТЕ ВЛЕЗНИЦИТЕ, И ЗА ТРЕТИОТ КОНЦЕРТ ИНТЕРЕСОТ Е МНОГУ ГОЛЕМ.

Продажна мрежа: MkTickets:
“Regular“ Tickets

Online Tickets:
https://www.karti.com.mk/eTickets/TicketList.aspx

Продажни места: Скопјe:
Југотон – ГТЦ први кат, Мистер Компани – ГТЦ први кат, Универзална Сала – Бул. Партизански одреди бб, Тобако ГОГИ – Драчево – Иван Хаџиниколов 147 (Ратко Митровиќ), МАКПЕТРОЛ – ИЛИНДЕНСКА – Булевар Илинден бр.138, МАКПЕТРОЛ – КОЗЛЕ – ул. Козле бр.89, МАКПЕТРОЛ – ВЛАЕ 1 – Булевар Партизански Одреди бр.130
Продажни места: Македонија:
КУМАНОВO – Кафе Бар Агора – ТЦ Гарнизон, ПРИЛЕП – ТА Бран – Пере Тошев 75, ШТИП – Coffee Lab – Кеј Маршал Тито, СТРУМИЦА – Кафе бар Концепт – ул. Благој Јанков Мучето 30, КОЧАНИ – Либеро Травел – ул. Теодосија Паунов 16/2, ТЕТОВО – Тобако Монако – ул. Илинденска 176, ОХРИД – ТА Глобус Травел – ул. Кузман Јосифовски 2, КИЧЕВО – ТА Меридијан – бул. Ослободување локал. 8, ГОСТИВАР – Тобако Вона Пет – ул. Живко Брајковски 15

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.

Информации и резервации
+389 70 340 499