Мегафон

“Next Time” гости во најновото издание на шоуто „Улица Македонија“ (ВИДЕО)

“Next Time” гости во најновото издание на шоуто „Улица Македонија“ (ВИДЕО)

Братското дуо “Next Time”, близнаците Стефан и Мартин  кои ги обединија сите генерации со својата музика, од онаа тинејџерската публика во нивните почетоци, до највозрасните нивни обожаватели со прераработките и стилизацијата на макеонскиот изворен фолклор во нивните последни песни зборуваат за музиката, за својот живот, кариерата, сите подеми и пресврти, сите правилни и погрешни избори и одлуки, за сите подвизи и измами, за фудбалот, Евровизија, љубовта, страста, нивните хобија, фобии и пасии, за тоа кој е и како изгледа нивниот трет брат…

За сето она што не сте го знаеле до сега за нив, за тоа колку се исти, а колку меѓу себе различни… Во уште едно одлично издание на шоуто „Улица Македонија“ со Бојана Скендеровски во САБОТА 24/03 во 14:35 часот, премиерно на ТВ 24… “Next Time”!