Мегафон

„Некст тајм“ ја промовираат „Нешто ќе те питам бабо“

„Некст тајм“ ја промовираат „Нешто ќе те питам бабо“

Дуото „Некст тајм“ ја закажа промоција на својот нов видеозапис за песната „Нешто ќе те питам бабо“.

Промоцијата ќе се одржи во Драмскиот театар (Карпош), а вечерва, понеделник, 25 март 2019 година, со почеток во 20.00 часот.

Веруваме дека и по трет пат ќе ве направиме горди и ќе ја зачуваме македонската песна заедно“ – напишаа близнаците Мартин и Стефан неодамна на својот инстаграм профил.

Влезот на промоцијата е за сите слободен!