Мегафон
ТВ серија

„(Не)пријател“ е новата ТВ серија во продукција на „Солза и смеа“ (ВИДЕО)

„(Не)пријател“ е новата ТВ серија во продукција на „Солза и смеа“  (ВИДЕО)

Објавен е официјалниот трејлер како најава за новата телевизиска серија на „Солза и Смеа“, насловена „Непријател“.

Серијата е снимена во Битола и битолско, а се состои од 11 епизодни изданија. Во приказната се раскажува за еден крадец, кој влегува во куќа на познат политичар, каде од неговиот дом ќе укради експлицитни снимки.

Во „Непријател“ покрај стандардната екипа на театарот „Солза и Смеа“ се појавуваат и некои од постарите членови, голем број на актери од Народниот театар во Битола, како и неколку јавни фаци од битолската сцена. Серијата е во завршна фаза и се очекува да почне со емитување наредниот месец на национална телевизија.
Режијата е на Александар Димитровски, директор на фотографија е Александар Котевски, сценаристи се Никола Трагачевски и Александар Котевски а за музика и тон беше задолжен Мими Марковски.
Дотогаш, погледнете дел од сцените кои се објавени во трејлерот.