Мегафон

Народен теата Битола и оваа недела онлајн ќе прикаже три претстави

Народен теата Битола и оваа недела онлајн ќе прикаже три претстави

Оваа недела повторно три претстави од поновиот период на НТБ. „Кој ги пропуштил ќе може да ги погледне, а кој ги гледал нека ги преповтори“ – велат од Народен театар-Битола.