Мегафон
жртва за спас

Најпотресното видео од земјотресот во Албанија: Бабата загинала жртвувајќи се да го спаси внучето (ВИДЕО)

Најпотресното видео од земјотресот во Албанија: Бабата загинала жртвувајќи се да го спаси внучето (ВИДЕО)

Најпотресната видео снимка од Албанија, која утрово беше погодена од слен земјотрес од 6,4 степени според Рихтер, е видеото на Репорт ТВ  за спасување на едно мало момченце од под урнатините.

Како што се гледа во видеото, малиот кој бил спасен, бил најден во прегратките и скутот на неговата баба.

Таа се жртвувала и загинала штитејќи го својот внук од урнатините.