Мегафон
изборно видео

На страната на правдата, на страната на Македонија!

На страната на правдата, на страната на Македонија!

На страната на правдата, на страната на Македонија! – ВМРО-ДПМНЕ го објави спотот со кој ги повикува граѓаните да излезат на претстојните претседателски избори и да го дадат својот глас за нивниот кандидат Гордана Силјановска Давкова. Тие велат – Татковината повикува!