Мегафон
ексклузивен концерт

На 30 септември 2019: Ерос Рамацоти во Скопје

На 30 септември 2019: Ерос Рамацоти во Скопје

Познати се сите детали околу влезниците за ексклузивниот концерт на Ерос Рамацоти во Скопје, закажан за 30 септември 2019 година, во ВИП Арената „Борис Трајковски“. Концертот на Ерос во Скопје носи префикс на ексклузивен затоа што ќе се одржи во сала со капацитет два до три пати помал од останатите сали низ Европа и светот каде што тој настапува, велат од „Авалон“.

Ерос Рамацоти доаѓа во Скопје комплетно со своја продуцкија (звук, светло и видео) и Македонија ќе има шанса да види 100 отсто Ерос-доживување, низ годиниве покажано и докажано како едно од највозбуливите во светската музичка индустрија.

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба утре, (четврток, 13.09.2018 ) во 9 часот наутро.