Мегафон
манифестации

На 11-ти мај: „Bob Marley Day“ на „Школка“ во Градски парк – Скопје

На 11-ти мај: „Bob Marley Day“ на „Школка“ во Градски парк – Скопје

„Поминаа многу години позади нас, оваа е 17-та година.Од 2003-та, кога беше одржан за првпат, овој настан расте и со својата големина и со својата важност, собирајќи секоја година неколку илјади посетители, вклучувајќи голем број музичари и диџеи кои преку нивната уметност ја пренесуваат универзалната порака на мирот. Доближувајќи ја РЕГЕ МУЗИКАТА и пораката на БОБ МАРЛИ- ONE LOVE, ONE HEART, A WORLD WITHOUT BORDERS до сите луѓе, овој настан е нешто што се памети засекогаш… Сите ние како поединци треба да придонесеме за овој настан, да продолжи да се развива и да прерасне во уште поголем на сечие задоволство.

Сите млади и талентирани бендови кои што свират реге слободно да се пријават за учество на тел. бр, 075 72 86 82 – Charley – или на ФБ.
– ЕДНА ПОСЕБНА МОЛБА ДО СИТЕ ШТО ЌЕ ДОЈДАТ ДА ВНИМАВААТ СО ЃУБРЕТО БАРЕМ СВОЕТО ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ ПА МАЛЦЕ И ОКОЛУ НИВ . One Love – Една Љубов за Сите“ – порачува организаторот.