Мегафон
НОВА МУЗИЧКА ЅВЕЗДА?

Младата и талентирана Марија ќе ве освои на прва, слушнете каков ангелски глас има (ВИДЕО)

Младата и талентирана Марија ќе ве освои на прва, слушнете каков ангелски глас има (ВИДЕО)

Од градот на најуспешниот македонски ракометар Кире Лазоров ни доаѓа уште една талентирана млада, но овој пат музичка ѕвезда. Младата и талентирана Марија Николова од Свети Николе освен со својата убавина плени и со својот музички талент.

Марија деновиве се претстави со свој прв видео запис Mashup. Убавата овчеполка ги помрднува стандардите за снимање на кавер во Македонија, но слободно можеме да кажеме и во Ex-Yu.

Талентираната Марија го одбра својот тим, актуелниот Златко Јовановски ЈЗЈ кој се погрижи за нејзината креација и најдобриот Васко Доковски за нејзиниот мејк-ап, како и студиото ДВД плус за целата содржина да изгледа како бајка.

И за крај сјајот на целиот амбиент го допринел Спасе Мицевски.

Ве оставаме во продолжение да уживате во видеото кое ги помрдна стандардите за снимање на кавер.

Инаку оваа млада пејачка за во идните месеци ја најавува и својата прва песна, а како што вели ќе биде вистинско летно освежување на македонската сцена.