Мегафон
концерт

„Metallica tribute band“ во „Станица 26“

„Metallica tribute band“ во „Станица 26“

Најголемиот европски „Metallica tribute“ проект доаѓа во Скопје во клубот Станица 26 на 30.01.2020 (четврток). Пo многубројните одлични настапи на фестивали и распродадени клубови во регионот, Metallica Tribute бендот, повторно доаѓа во Скопје.

Бендот е препознатлив по енергијата која ја пружа на нивните концерти, и неверојатниот изглед на лидерот на бендот кој потсетува на James Hetfield. Видео од бендот може да видите на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=TyeEaEkrfgY

Влезните билети се пуштени во претпродажба и се во ограничен број, публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets.