Мегафон
кавер

Мартинијан Кириловски сними кавер за песната „Само се ночас појави“ (видео)

Мартинијан Кириловски сними кавер за песната „Само се ночас појави“ (видео)

Кумановецот Мартинијан Кириловски за првпат се појави на сцената на Гранд, во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“.

Претходната сезона тој повторно учествуваше во овој музички наптревар и успеа да стигне до петиот круг.

Мартинијан е познат по својот одличен глас, а сега тоа го потврди и во својот нов кавер за песната „Само се ноќас појави“ од Магла Бенд.

Слушнете ја оваа песна во изведбата на Мартинијан како мало летно освежување во овие спарни денови.