Мегафон

„Linkin Park Real Tribute – Piknik Park“ во Станица 26

„Linkin Park Real Tribute – Piknik Park“ во Станица 26

Скопје е дел од големата европска турнеја на единствениот tribute на легендарните Linkin Park, Ви ги претставуваме Piknik Park-Linkin Park real tribute. По распродадените концерти во Загреб, Нови Сад, Белград, Piknik Park ќe одржат концерт во клубот Станица 26.

Продажна мрежа: Скопјe:
Југотон – ГТЦ први кат, Мистер Компани – ГТЦ први кат, Универзална Сала – Бул. Партизански одреди бб, Тобако ГОГИ – Драчево – Иван Хаџиниколов 147 (Ратко Митровиќ), МАКПЕТРОЛ – ИЛИНДЕНСКА – Булевар Илинден бр.138, МАКПЕТРОЛ – КОЗЛЕ – ул. Козле бр.89, МАКПЕТРОЛ – ВЛАЕ 1 – Булевар Партизански Одреди бр.130

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.

Информации и резервации
+389 78 449 390