Мегафон

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски се прости од актерката и поранешен градоначалник Билјана Беличанец

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски се прости од актерката и поранешен градоначалник Билјана Беличанец

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски се прости од актерката и поранешен градоначалник на скопската општина Кисела Вода од редовите на оваа партија, Билјана Беличанец. Тој на својот фејсбук профил напиша:

„Луѓето коишто со своите дела оставаат трага никогаш не умираат.
Почивај во мир Билјана“.