Мегафон
Проекции на Summerland 2019

Летно „Кино на отворено“ во Градски парк – Скопје

Летно „Кино на отворено“ во Градски парк – Скопје

МКЦ и кино Милениум ве канат на бесплатни филмски вечери во склоп на #Summerland2019 во Градски парк.  На репертоарот ќе се најдат филмовите: „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ и „Џган“!

Господ постои, името ѝ е Петрунија/God exists, her name is Petrunya
Четврток | 21 часот
трејлер: https://www.youtube.com/watch?v=m6v5LGryh-Y

ЏГАН
Петок | 21:30 часот
трејлер: https://www.youtube.com/watch?v=F7dUi6dazkU

*Имате bean bags/lotus chairs на располагање, можете да си понесете камперски столчиња, ќебенце за покривање, храна, пијалаци…

Се гледаме во парк!