Мегафон

Лепа Брена во новиот спот „А како ќу ја?“ со силна, емотивна порака: Секој за некого е врзан…

Лепа Брена во новиот спот „А како ќу ја?“ со силна, емотивна порака: Секој за некого е врзан…

Лепа Брена деновиве го промовираше видеото за својот нов сингл насловен „А како ћу ја“, чии автори се Енџи Мавриќ и Пеѓа Меденица, а го екранизираше режисерот Харис Дубица.

Интересно е тоа што снимањето се одвиваше на локации на три континенти – Европа, Азија и Америка, а песната на Брена во себе носи силна порака, полна со емотивен набој: Секо за некого е врзан… Сепак најтешко е да се одврзеш!

А како изгледа и звучи оваа емотивна балада дознајте во продолжение.