Мегафон

„Квин“ одново во Скопје: „Real Bohemian Rhapsody by Queen Real Tribute“ во „Станица 26“

„Квин“ одново во Скопје: „Real Bohemian Rhapsody by Queen Real Tribute“ во „Станица 26“

По одличниот концерт во Скопје во градскиот парк заедно со Македонската Филхармонија, По концертите во Кина, Франција, Швајцарија, по распродадените концерти во Белград – Сава центар и Загреб – Лисински, најголемиот светски tribute на Queen повторно доаѓа во Скопје во клубот Станица 26.

Најголемиот Queen Real Tribute бенд ќе одржи повеќе часовен концерт во клубот Станица 26 на 21.03.2019 со почеток во 20:00 часот. Бенд кој свири концерти низ половина свет (само во Бразил одржаа повеќе од 70 концерти), и бенд кој работи на сите поголеми фестивали и Queen конвенции. Публиката ќе има можност да биде сведок на уште еден одличен концерт “Show must go on“, “We are the championis“, “I want to break free“, “Radio Ga Ga“, “We will rock you“, “Bohemian rhapsody…

Влезните билети се пуштени во претпродажба во 3 категории, а публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets.