Мегафон
концерт

Концертна промоција на новиот албум „Момома“ на „Фолтин“

Концертна промоција на новиот албум „Момома“ на „Фолтин“
На 25 мај (сабота) во клубот „Кабрио“ со почеток од 21:00 часот, Фолтин ќе имаат концертна промоција на новиот албум „Момома“. 
Билетите можете да ги набавите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Линк Продажба:
Линк нов албум МОМОМА: