Мегафон

Концерт на „String Forces“ во Станица 26

Концерт на „String Forces“ во Станица 26

String Forces со сосема нов звук! Бидете дел од промотивниот концерт на новото EP “Unsustainable Truth”, првото од неколку што следат. Среда 14-ти ноември во клуб Станица 26 со почеток во 21:00 часот. Билети на Купи Карти За Се.