Мегафон
концерт

Концерт на Градскиот дувачки оркестар во „Ибни Пајко“: Ќе ги слушаме „Feelings“, „Proud Mary“, „Strangers in the night“, „Final count down“, „Cant take my eyes“…

Концерт на Градскиот дувачки оркестар во „Ибни Пајко“: Ќе ги слушаме „Feelings“, „Proud Mary“, „Strangers in the night“, „Final count down“, „Cant take my eyes“…

Во скопскиот парк „Ибни Пајко“ на 26 јуни (среда) свој концертен настап ќе има Градскиот дувачки оркестар.

На програмата на оркестарот се најавени теми од „Abba“, потоа теми како „Feelings“, „Proud Mary“, „Strangers in the night“, „Final count down“, „Cant take my eyes“, „It don’t mean a thing“, „Brazil Samba“, „Girl from Ipanema“, „Bamboleo“ и „Maljiciki“.

Концертот е во организација на Младинскиот културен центар, со почеток од 20 часот.