Мегафон

Концерт на Горан Таневски и „Мизар“ – Друго Откровение во МКЦ

Концерт на Горан Таневски и „Мизар“ – Друго Откровение во МКЦ

Легендарниот член и еден од основачите на култната македонск група „Мизар“ , вокалистот Горан Таневски заедно со поставата наречена „Мизар“ – друго откровение ќе одржи концерт на 13 јуни 2019 г. во МКЦ – Скопје.

Од МКЦ известуваат дека сите оние што имаат купено билети за концертот на Горан Таневски и Мизар: Друго Откровение, ќе може да присуствуваат и на јавната проба на бендот ден порано,  на 12 јуни (среда), со почеток од 20 часот во МКЦ.