Мегафон

Комеморацијата за Беличанец ќе се одржи во вторник во Драмски Театар

Комеморацијата за Беличанец ќе се одржи во вторник во Драмски Театар

Комеморацијата по повод смртта на актерката Билјана Беличанец ќе се одржи во вторник во 10 часот во Драмскиот театар Скопје.

„Огромна празнина останува во Драмски. Нашата Билјана Беличанец е неповторлива. Почивај во мир“, велат од нејзината матична куќа.

Иѕвор: Плусинфо.мк