Мегафон
да се наежиш...

Ќе ви се разбудат сите емоци: Слушнете како Тоше ја пее „Молитва за Магдалена“ од Оливер (ВИДЕО)

Ќе ви се разбудат сите емоци: Слушнете како Тоше ја пее „Молитва за Магдалена“ од Оливер (ВИДЕО)

Нашиот непреболен Тоше Проески имаше ангелски глас пред кој сите замолкнуваа.

Тој покрај своите песни,  не ретко ги ги пееше и хитовите на најпознатите пејачи од регионот, а меѓу нив секако, беше и Оливер Драгојевиќ.

На оваа постара снимка Тоше токму изведува една од вечните песни на Оливер, која во вас одново ќе ги разбудисите емоции. Слушнете како Тоше ја пее „Молитва за Магдалена“.