Мегафон

Кино на отворено: МКЦ за Скопје

Кино на отворено: МКЦ за Скопје

Бесплатни филмски вечери / кино на трева @ МКЦ парк
Репертоар:
23. јули (вторник) COLD WAR | режија: Pawel Pawlikowski
24. јули (среда) DOGMAN | режија: Matteo Garrone
25. јули (четврток) LORO | режија: Paolo Sorrentino
26. јули (петок) ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ | режија: Данило и Раде Шербеџија
27. јули (сабота) BORDER | режија: Ali Abbasi

*Сите проекции почнуваат во 21 часот, освен проекцијата на 26.07 / МКЦ за Скопје која ќе започне по полноќ.
*Обезбеден е превод на македонски јазик.
*Донесете си камперски столчиња, ќебенце за покривање и некое постаро ќебе за седење, храна, пијалаци…

Се гледаме во МКЦ парк ♥