Мегафон
Извор

Каролина со концертни промоции на „Извор“ во античките театри во Охрид и Битола

Каролина со концертни промоции на „Извор“ во античките театри во Охрид и Битола

После  промотивната турнеја за новиот албум „Извор“, Каролина се подготвува за уште два големи концерти, овој пат во античките театри во Охрид и Битола. Првиот е закажан нејзиниот роден град, во античкиот театар Хераклеја Линкестис на 10 август, а веќе следниот ден, на 11 август, десетте песни од „Извор“ и најубавите од проектот „Македонско девојче 1 и 2“ ќе прозвучат и на Античкиот театар во Охрид.

Влезниците за обата концерти се веќе пуштени во продажба преку продажната мрежа на „Купи карти за сè“, како и онлајн на www.kupikartizase.com.