Мегафон

Капак на се’: Танцот на шахтите на скопскиот асфалт (ВИДЕО)

Капак на се’: Танцот на шахтите на скопскиот асфалт (ВИДЕО)

Новите „нивелирани“ шахти на улицата Антон Попов во Скопје подрипнуваат во ритам со автомобилите.  Танцот на шахтите во секој допир со автомобилските тркала не само што нервира, туку го доведува во опасност сообраќајот, при тоа загрозувајќи ги животоите не само на оние што се во автомобилите, туку и на сите други што ќе се најдат во непосредна близина.

Капак на се’ е што откако „стручњаците“ сфатиле дека шахтите при поставувањето не биле нивелирани, одново ги прекопале за да ги нивелираат! Арно ама… капаците и понатаму се „немирни“.

Извор: Види вака