Мегафон
концерт

Јубилеј: 25 години „Суперхикс“ во МКЦ

Јубилеј: 25 години „Суперхикс“ во МКЦ

Суперхикс слават 25 години од првиот настап во некогашен Доорс Дебармаалски! Токму на истиот ден (3 март 1994 – 3 март 2019)!

Цели 14 години по легендарниот концерт, повторно во МКЦ Скопје. Недела, 3ти март, 21часот! Најголемите хитови, полна бина гости, специјален амбиент и двочасовно лудило за првата ’25ка’!! Ветуваме деќа ќе продолжиме и по 27мата!

Очекувајте нов сингл деновиве! Да живеат СУПЕРХИКС – БАНДА ИНСТРУМЕНТАЛЕ!!

Билети во претпродажба од понеделник (28.01)  САМО на Билетарница МКЦ или online преку bileti.mkc.mk. Бројот на билети е строго ограничен!!!