Мегафон

ЈП „Градски паркинг“ со зимско работно време

ЈП „Градски паркинг“ со зимско работно време

Од денес, 01 октомври 2018,  започнува зимското сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање со кои стопанисува Јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје.

Работното време во зоните А, Б и Ц од понеделник до петок ќе биде од 7:00 до 21:00 часот, а во сабота од 7:00 до 14:00 часот.

– На јавната површина наменета за паркирање зона Д работното време останува исто, од понеделник до сабота од 7:00 до 23 часот, соопшти ЈП „Градски паркинг“ – Скопје.