Мегафон
фалиш капетане...

Ја слушнавте ли “За твое добро” – новата постхумна песна на Оливер Драгојавеќ, напишана од Џибони? (АУДИО)

Ја слушнавте ли “За твое добро” – новата постхумна песна на Оливер Драгојавеќ, напишана од Џибони? (АУДИО)

Речиси пет месеци по смртта на Оливер Драгојевиќ беше објавена неговата нова песна.
Песната “За твое добро” за кратко време предизвика лавина од позитивни коментари на Јутјуб.

Новата песна на Оливер Драгојевиќ е напишана од неговиот пријател и колега, Златан Стипишиќ – Џибони,  а фановите на легендарниот пејач се воодушевени од ова нумера која за кратко време заработи многу позитивни коментари.

Да ве потсетиме дека пејачот почина на 29 јули 2018 година, на возраст од 71 година, по борбата со ракот на белите дробови, а зад себе остави бројни хитови кои публиката секогаш ќе ги пее и памети.

Фото: АТИ медиа