Мегафон
Хаос во ТЛЗП

ИМ ИСПАДНАА ОЧИТЕ ОД ШОК: Тијана направи неочекуван потег на пултот на жирито!

ИМ ИСПАДНАА ОЧИТЕ ОД ШОК: Тијана направи неочекуван потег на пултот на жирито!

И во оваа епизода на шоуто ТЛЗП имавме прилика да видиме многу спектакуларни настапи, додека некои и тоа како ја изненадија публиката.

Победник во 10-тата епозода е Бранислав Лечиќ како Антонио Бандерас во филмот „Десперадо“ и на сцената како латино заводник имаше најдобар настап досега.

Затоа тој ја освои наградата од 1000 евра која ја донира на Уницеф, за некоја од нивните програми за деца, така што парите уште еднаш ќе отидат онаму каде се најпотребни.

Нашата Тијана Дапчевиќ како Мадона го раздрма студиото или како што таа вели го минираше, особено кога се качи на пултот на жирито, а на судиитеи „испаднаа очите“ од шок.

Ова е една од песните на која не сум голем фан, зашто Мадона има толку многу прекрасни песни во својата 30 годишна кариера, но младите ода го сакаат. Ова е нова песна на Мадона, кажа Тијана за песната „Bich I’m Madona“.

Инаку, челеновите на жирито и во оваа епизода и ги доделија највисоките бодиви, па фалеше малку за по вторпат да биде победник во шоуто.