Мегафон

И Тони Михајловски се прости од својата колешка: Честопати насмевката што ја носиме на лицата е само маска

И Тони Михајловски се прости од својата колешка: Честопати насмевката што ја носиме на лицата е само маска

Поѕнатата македонската актерка Билјана Беличанец синоќа беше пронајдена мртва во својот дом во Скопје

Билјана се самоубила, а нејзиното тело го проношол нејзиниот сопруг.

Денес, нејзините колеги, колешки, пријатели, преку социјалните мрежи се простуваат од познатата актерка.

И Тони Михајловски се прости од својата колешка, Билјана Беличанец. На својот Фејсбук профил тој напиша:

фото: фејсбук

-Честопати насмевката што ја носиме на лицата е само маска, која како бубаќ сопира да не излезе на виделина стерната од тага во нас.
Почивај во мир Биле.