Мегафон
комедија дома

И „Театар комедија“ со онлајн претстави во вашиот дом

И „Театар комедија“ со онлајн претстави во вашиот дом

Почитувана публико,

Со оглед на тоа што овие денови треба да се поминуваат дома, од утре со почеток во 20 часот Театар Комедија стартува онлајн и ќе биде присутен и во вашите домови, од каде што секоја вечер ќе можете бесплатно да гледате по една од нашите претстави.

On line репертоар за оваа седмица :

📌18.03. /среда/ ,,Сон на летната ноќ”
📌20.03. /петок/,,Име”
📌21.03./сабота/ ,, Хамлет во пикантен сос”

Почеток во 20 часот на следниот линк:
http://bit.ly/TeatarKomedija