Мегафон

Хуманитарен концерт – класична музика

Хуманитарен концерт – класична музика

На 25 март – понеделник во Македонски народен театар ќе се одржи хуманитарен концерт – класична музика.

На концертот ќе настапат Слободанка Ничевска – виолина, во пијано придружба на Магдица Манасиева.

Специјален гостин на концертот ќе биде познатитот и еминентен виолинист, професор Михаило Куфојанакис .

Да бидеме хумани, да им помогнеме на оние на кои најмногу им е потребно.

Да се собереме сите на 25 март – понеделник во мала сцена во МНТ.

Влезот е бесплатен, а билетите може да се подигнат од благајната на МНТ на 25.03. од 19-20 часот.

Концертот почнува во 20:00часот.

Концертот ќе има и хуманитарен карактер, ќе има кутија за донации. Собраните средства ќе бидат за Тоше Илиевски кој боледува од рак на линфни јазли.

Влезот е слободен, гратис картите можат да се подигнат на денот на одржување на концертот, во период од 19-20h од билетарата на МНТ.