Мегафон
емотивна комеморација

Хрватска се прости од Оливер: Целиот театар пееше во еден глас со солзи и аплауз кој траеше бескрајно (ФОТО+ВИДЕО)

Хрватска се прости од Оливер: Целиот театар пееше во еден глас со солзи и аплауз кој траеше бескрајно (ФОТО+ВИДЕО)