Мегафон

Голем јубилеен концерт на Весна Гиновска Илкова во „Македонската филхармонија“

Голем јубилеен концерт на Весна Гиновска Илкова во „Македонската филхармонија“

Во годината кога таа ja одбележува 25 годишнината од својата работа, организаторот „Баги комуникации“ го најавува првиот голем јубилеен концерт на македонската оперска дева Весна Гиновска Илкова.


Со многу познати и реномирани гости, интересен репертоар, на 18 март во Македонската филхармонија.

Билетите за концертот на Весна Гиновска Илкова се веќе пуштени во продажба онлајн и на сите продажни места на www.kupikartizase.com.
https://www.kupikartizase.com/Events/vesna_ginovska_ilkova