Мегафон
концерт

„Фолтин“ во живо во МКЦ на 14-ти февруари

„Фолтин“ во живо во МКЦ на 14-ти февруари

Целовечерен концерт на нашите и ваши омилени битолчани, бендот „Фолтин“ во МКЦ, во Дансинг салата, во петок, на 14-ти февруари.

Претпродажба на влезници  на билетарата на МКЦ и онлајн на следниот линк: https://bileti.mkc.mk

На самиот влез на настанот цената на влезниците ќе изнесува 40% поскапа од претпродажната.

Настанот почнува во 22:00 часот, а пред концертот атмосферата ќе ја загрејат Бојан Чакра и Андреј Мицајков со музички селекции на плочи.