Мегафон
концерт

„Femme Fatale“ во летен клуб „Епицентар“

„Femme Fatale“ во летен клуб „Епицентар“

Долго очекуваниот концертен настап, проект Femme Fatale, на 02.07.2019 во летниот клуб ЕПИЦЕНТАР со почеток од 21.00 часот.
Femme Fatale во состав:
Вокали – Сара Мејс, Светлана Јовановска, Илина Лазаревска, Тања Тас, Калина Велковска;
Гитара – Александар Ристовски Принц;
Клавијатури – Стефанија Ристовска;
Бас – Џоле Максимовски;
Тапани – Дино Милосављевиќ.
Цена на билет во предпродажба 250 ден., на билетара 300 ден.
Влезот за деца до 15 години е бесплатен.