Мегафон

„Фанк шуи“ со прв соло-концерт на 29 март во МКЦ

„Фанк шуи“ со прв соло-концерт на 29 март во МКЦ

Авалон продукција“ со големо задоволство Ви го најавува својот следен значаен концертен проект, првиот соло-концерт на нивните ексклузивци „Фанк шуи“, кој ќе се одржи на 29 март во денсинг-салата во МКЦ.

„Пред фактите и боговите молчат, а за ’Фанк шуи’ доволно е само да се напомене дека изминатата година им беше доста плодна и активна со настапи на големи сцени и со големи артисти, имаа неколку нови изданија од кои излегоа хитовите: Виулица/Сомнежи, Крик,Стаклени ноза, Деца, а ако се земат предвид нивните фуриозни настапи, веруваме дека салата во МКЦ ќе биде исполнета до последно место“, велат од „Авалон“.

Билетите за  концертот на  бендот се веќе пуштени во продажба,  а нив можете да ги набавите преку продажната мрежа на „Авалон“ низ Македонија и онлајн на avalon.mk